Therese Krupa
Välkommen till min blogg, en oretuscherad mammablogg för dig som behöver läsa om andras hormonkriser och bajskatastrofer – och skratta åt det.
Annons

40 ÅR! FYRTIO ÅR!

Idag är ingen vanlig dag för idag är dagen jag har nojat över under hyfsat lång tid – i morse, kl 07:43 blev jag 40 år (TUTA NU ALLA SAMTIDIGT)

.

Men vet ni vad? I samma sekund som jag vaknade, denna tisdag i november, kändes det ålderångestiga som bortblåst. Jag låg och lyssnade på barnen som tisslade, väste, fnissade och fräste till varandra om var ljusen skulle stå, vem som skulle hålla i paketet, vems ballong den blåa egentligen var och om man fick ta en godis eller inte. Och sen stövlade de in med tårta i händerna och paket i högsta hugg och sjöng på svenska och polska med en sån entusiasm att de råkade blåsa ut ljusen med en utandning mitt i sången.

Annons
Annons

Och nu sitter jag här, så firad och tillfreds att 40 känns som en jäkla VINST! Jag har fått champagne, jag har fått starkt kaffe, jag har fått sång, blommor, sushi och en tårta med chokladmousse. Jag har fått Pokemontjat, slemmiga pussar, lösviktsgodis och presenter. Jag har fått skåla med dem jag älskar, blivit uppvaktad i trapphuset av syskon och grannar på regelrätt distans och lyssnat på FaceTimesång från olika håll. Det känns som att en molotovcocktail av kärlek har exploderat i mitt hem och mitt inre och här sitter jag, hög på ångorna.

Annons

Lätt bästa dagen hittills, 2020. Fortsätt i samma anda rakt in i 2021. Tack på förhand.

Dela på:

12 kommentarer till “40 ÅR! FYRTIO ÅR!”

 1. Karin skriver: 25 november, 2020

  STORT GRATTIS…


 2. Hanna skriver: 25 november, 2020

  Med den uppvaktningen känns ju ett litet GRATTIS i bloggkommentarerna ganska fjuttogt! Meeeeen vill ändå lämna ett litet avtryck, gratulera och tacka för att du skriver om litet precis som det är. Med glada skratt. Sög. Absurditeter. Och en stor dos humor. Igen: GRATTIS!!!


 3. Carina Karlsson Sager skriver: 25 november, 2020

  Grattis på din dag💕🥂🍾🎊🎉


 4. Isabelle skriver: 25 november, 2020

  Men grattis till författaren bakom världens coolaste blogg !


 5. Jenny skriver: 25 november, 2020

  Grattis! Bästa bloggen!


 6. Susanne skriver: 25 november, 2020

  Grattis! Önskar dej allt gott
  🎂🎁🎉🥂🎈


 7. Anja skriver: 26 november, 2020

  Stort grattis i efterskott!!!🥳🥂🍰🎁🎈 40! 🎈


 8. Helena skriver: 29 november, 2020

  ✨🎺💪🏼🔥🌺🔥💪🏼🎺✨
  Tut, konfetti och grattis!
  ✨🎺💪🏼🔥🌺🔥💪🏼🎺✨


 9. anna skriver: 1 februari, 2021

  Hej Therese! Undrar såklart hur du mår. Första julen utan en älskad =💔
  Hoppas du är ok💜


 10. Eva skriver: 9 februari, 2021

  Saknar dig från blogget och instagram. Hoppas du mår bra.


 11. C skriver: 13 februari, 2021

  Tänker också på dig och undrar hur du mår ❤️


 12. Ebba skriver: 3 mars, 2021

  Undrar också var du tog vägen och hoppas att allt är bra! ❤️


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar