Therese Krupa
Annons

Jag vaknade inte upp här…

…just idag, men fick mig en ljuvlig liten throwback till när jag och Mira checkade in för en staycation på Scandic Continental för ett par helger sen.

Tjugofyra härliga timmar för oss med xx-kromosomer var inte illa pinkat, det vill jag lova.

Annons
Annons

Mira var som mest förtjust över det faktum att hon fick ett litet paket plockepinn (courtesy of hotellet) och fri tillgång till chips (courtesy of mor som släppte på samtliga snacksgränser). Så, en påminnelse till mig själv och alla småbarnsföräldrar: barn är så low maintenance när allt kommer omkring. Värt att tänka på när man försöker slå knut på sig själv för att leverera Det Ultimata Myset. Fram med chirre och ett gäng träpinnar och sen är det bara att håva in föräldrapoängen.

Dela på:

5 kommentarer till “Jag vaknade inte upp här…”

 1. Ylva skriver: 2 oktober, 2019

  Hur snygg är du egentligen!?! Vill kopiera hela outfiten. Var shoppar du och hur kan jag närma mig dig på inne-skalan? Orkar inte vara så här omodernt mammig längre men vet ej var jag ska börja!


  1. Therese Krupa skriver: 3 oktober, 2019

   Men åh, tack! Just kostymen på bilden är från Hope. Jag shoppar väldigt blandat – allt från HM, Arket, Other Stories, Malene Birger, Zara, FilippaK osv. Men försöker alltmer att köpa second hand. Arkivet är en grym secondhandbutik i Stockholm! Annars Tradera, såklart.


   1. Ylva skriver: 6 oktober, 2019

    Tack! Arkivet har jag helt missat. Får bli en tur dit efter jobbet. Behöver en ordentlig uppdatering så det är bara att ta tag i det!


 2. Marie skriver: 2 oktober, 2019

  Åh, gjorde precis samma med min 8-åring. Så otroligt fin upplevelse. Kan varmt rekommendera Scandic upplands Väsby som ligger granne med Vilundabadet, Burger King och skatepark och har stor bubbelpool och relax!


  1. Therese Krupa skriver: 3 oktober, 2019

   Men vad bra! För om något så saknade vi någon form av pool/relax! Nästa gång!


Annons

Laddar