Therese Krupa
Annons

Lägesrapport och ”semesterplaner”

Mm..hörni, nu är det alltså typ en vecka till semestern börjar, iallafall i vår ringhörna av världen.

Fram till igår hade vi ganska exakt noll fastställda planer, men så igår mobiliserade jag all den kraft som krävdes för att faktiskt boka en grej under de två veckor vi har tänkt kuska runt.

Annons

De vaga och högst teoretiska planerna har gått nåt i stil med:

Stockholm > Tranås > nånstans i Skåne > Köpenhamn > nånstans i Danmark > färja till Göteborg > Stockholm

Annons

Jag har slöscrollat runt lite på Airbnb och haft siktet inställt på Århus men har även sneglat lite på Ebeltoft (där jag och Mira var 2017) där det var helt sinnesjukt pittoreskt och gulligt. När jag då snubbade över en HÄSTGÅRD i Ebeltoft på Airbnb var ju bokningsfingret inte sent med att klicka.

SÅ NU HAR VI FYRA NÄTTER PÅ EN HÄSTGÅRD MED 50 ISLANDSHÄSTAR!

Dessutom hinner Mira fylla år precis under den tidsperioden och ska naturligtvis få spendera delar av sin födelsedag på en hästrygg.

Ja, men näe. Då återstår ju bara 31 dagar till att förgylla (jag VET att det är ett lyxproblem).

En annan grej som är väl värd att nämna i sammanhanget:

Annons

ALLA I FAMILJEN ÄR FRISKA! Kasper och Morris har gått på förskolan i två hela veckor nu och förmodligen jinxar jag sönder hela tillvaron nu men det har varit så ljuvligt! Friska barn! Att kunna få jobb gjort under vanliga, städade former! Att inte torka kräks av hemmets alla ytor! Att slippa portionera ut alvedon nattetid! Ah, BLISS!

Känner mig på riktigt 4000% lyckligare och mer energirik. Med det sagt låter vi fredagsmys…tjaf…umgänget börja! Och TACK för alla supertips på sommarens prepperkit – ska sammanställa dem inom kort för hela världen att ta del av (att mattermosen var en sån storfavorit alltså? mindboggling)

Throwback till ett ögonblick då barnen faktiskt var sams och gosade lite (2016)

Dela på:

2 kommentarer till “Lägesrapport och ”semesterplaner””

  1. Emelie skriver: 28 juni, 2019

    Danmark! Vi är där nu och kan verkligen rekommendera Fårup sommarland (nordvästra Jylland). Karuseller, vattenland, lekgrejer, hästridning, ALLT! Vi var två föräldrar och tre barn; en 4-åring och två 2-åringar och det var tamejtusan inte en sur min hos någon under en hel dag! Så jäkla bra asså! Och vi vuxna fick tom några åk i riktiga bergochdalbanor. Visseligen väldigt lugnt och noll köer när vi var där men rekommenderar starkt!


    1. Therese Krupa skriver: 28 juni, 2019

      Nämen!! Måste kolla upp detta ögonaböj! Tack för tips!!


Annons

Laddar