Therese Krupa
Annons

Mors Dags-önskelista – bara att planka rakt av!

Jag hoppas för guds skull att ingen har missat att DET ÄR MORS DAG på söndag. Denna årets viktigaste dag!

Ja, vi bör uppmärksamma mammor varje dag och ja, kärlek och en förskoleteckning med förbluffande låg verkshöjd är också gulligt, MEN övriga presenter skadar ju inte, så att säga (JOHAN SE HIT NU!).

Annons

I år blir det lite speciellt på så vis att Mors Dag sammanfaller med Johans födelsedag. Men vad är 42 år på jorden mot att ha varit mamma i 2854 dagar? Exakt. Men det sagt ger jag er här en önskelista som ni kan vidarebefordra till hen som ni anser bör uppfylla era önskningar:

Boken Allt jag fått lära mig >>
Jag VEEET att det kanske är lite verklighetsfrånvänt att lägga en bok först pga avsaknad av boklugn i tillvaron, men jag har hört så mycket bra om denna och nu när Game of Thrones är slut kanske det kan bli verklighet ändå? (strax börjar förvisso säsong 3 and Handmaid’s Tale men jaja..)

Annons

Alla posters på Wall of art >>*
Jag är överlag OERHÖRT skeptisk till diverse postershoppar där det känns som att man lätt hamnar i det generiska carpe diem-stuket fast i affischform. MEN! Gör nu era väggar en tjänst och spana in ögongodiset i denna webbshop.
*kan behöva anpassas efter disponibel väggyta

En parfymprenumeration på Sniph>>
För alla oss som slagit till på parfymer i taxfreedisken i ett alldeles för generöst och omdömeslöst semestertillstånd – månadsvisa småflaskor att prova på låter som en dröm. Jag har dessutom kommit fram till att jag nu vill hitta *min* doft. Fyrtioårskris jag vet inte men jag har förstått att jag gillar oud iallafall ¯\_(ツ)_/¯

Annons

En FANTASTISK vägglampa >>
Det är nästan så att man gör hela familjen en tjänst genom att önska sig en lampa då det ökar trivseln för samtliga i hushållet.

En handflätad sko >>
Ingen blir väl sur av lite skohantverk? Och bonus: det finns kashmir att tillgå även här >>

En oflätad sko blir väl ingen heller sur av? >> 
Givet min opererade fot scoutar jag mjuka dojjor som kan ersätta mina förvisso högt älskade gympaskor men som *eventuellt* kan bli lite svettiga i sommar.

Ett prepperkit >>
Måhända inte det mest romantiska men jag blir mer och mer lockad av tanken på att stå rustad om någonting skiter sig big time. Men kanske ändå att man kan skaffa det ändå, utanför morsdagspresenteriet?

Ser fram emot presentregn på söndag. Alternativt en teckning och en kaffe på sängen.

Kolla på några av affischerna – obs att detta bara är en skärmdump från startsidan – det finns massor!

Dela på:

3 kommentarer till “Mors Dags-önskelista – bara att planka rakt av!”

 1. Emma skriver: 24 maj, 2019

  Sjukt bra grejer! Jag ska genast önska mig 😀


 2. Louise skriver: 25 maj, 2019

  Haha!! OMG!! En önskelista för någon gjord av pengar eller? Här har vi helt vanlig jobb (Dvs sliter med att ta hand om andras barn efter 5,5 år lång högskoleutbildning med toppbetyg) så denna önskelista skulle lika gärna kunna innehålla guldtackor.. Håller mig till min vanliga present!

  https://www.lakarmissionen.se/ge-en-gava/morsdagspresent-som-raddar-liv/


  1. Therese Krupa skriver: 26 maj, 2019

   Läkarmissionen gör ett fantastiskt jobb och jag har stöttat dem i flera år <3 Det var som sagt en ÖNSKElista, inget jag förväntar mig, hehe. Men en bok eller en affisch kanske kan funka för många? (nej, jag vet, inte för alla) Glad mors dag hursomhelst!


Annons

Laddar