Therese Krupa
Annons

Alabama kan rulla ut för ett stup

Åh herregud vad detta spektakel vi nu tvingas bevittna i Alabama är orimligt och osmakligt på samtliga punkter. År 2019 ska kvinnan alltså inte få bestämma över sin egen kropp. En uppställning utdaterade runkgubbar ska tydligen veta bättre.

Annons

Jävla dårskap.

It takes two to fucking tango, och ändå är det bara den ena parten som ska straffas. Och straffas hårt som satan – igen och igen och igen. Kvinnan får ta konsekvenserna medan männen frikostigt skvätter sperma omkring sig, utan ett bekymmer i världen.

Benhårda abortlagar som varken tar hänsyn till våldtäkt eller incest. Det är svårförståeligt vansinne. Pro life-ivrarna är insiktslösa hycklare utan dess like – att förbjuda aborter äventyrar kvinnors liv. Osäkert utförda aborter kan ha dödlig utgång.

Sa ni pro-life?

Fy fan alltså. Vilket fruktansvärt lågvattenmärke.

Dela på:

Annons

Laddar